tiistai 9. kesäkuuta 2015

We've come too far to give up who we are

Heh tällä viikolla hoidin vähän kesänvaatetus ostoksia. Minulla ei siis oikein mitään paitoja tai muita ollutkaan, mitä nyt talven aikana jotain jostain aina napannnut. En siis nyttenkään mitään vaatekkaappia saanut ostettua, sillä olenhan tunnetusti huono shoppailija, mutta yritystä kuitenkin jo löytyi!

hame ei uusi







Mitäs muuta... käytiin myös Fatiman yleisurheilu kisoissa ja isovanhempien luona, jossa keräsin kirsikoita, ja nytten kävin taas Auroran kanssa höyskyttelemässä kaupungilla. 
Jos joku muistaa sen pehmolelun josta oli kuva viime kerran kuin olin Auroran kanssa niin tänään olin ihan ostamassa sitä mutta sitten ne olikin LOPPU?!?!?! Voitte vain kuvitella minun pettymyksen...
Koulukin loppuu nyt  huomenna (10.06) ja kotiin lähtö häämottää ja tuntuu et ois kamala kiire tehdä kaikkea muttei silti saa mitään aikaiseksi. No pitää kai hoitaa sitten kaikki jutut jota en nyt kerkeä tekemään niin tänne palatessani!








Melkoinen prinsessa ;)

taisin teille viime kerralla luvata kuvan siitä kun seltän miltä tuntuu palata kotiin. Valitettavasti se on englanniksi eli toivottavasti ymmärrätte! (jos millään ette ymmärrä kysykää niin näen kyllä sen vaivan ja suomennan sen xD)



11

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti